Vakantiekaart

Vakantiekaart Zonnebadend in Miami, op de skiplanken in Zwitserland, safaritochten in Afrika of surfen in Australie. Er is geen plek op de wereld waar je naar toe kan gaan zonder een kaartje naar jouw naasten te kunnen sturen. Met Goededoelenkaartje.nl heb je overal ter wereld toegang tot duizenden vakantiekaarten.

Ga direct naar stap 1 en ontwerp een origineel vakantiekaartje, of lees eerst verder hoe je daarmee het goede doel steunt:

Een vakantiekaart uit elke hoek van de wereld
Tegenwoordig is een vakantiekaart sturen absoluut geen gedoe meer. Je kan met een druk op de knop een vakantie kiekje van jouw vakantie omtoveren tot vakantiekaart en deze vol trots versturen. Het enige wat je daarbij nodig hebt, is natuurlijk een leuke foto. Heb je er geen of vind je geen foto leuk genoeg, dan kan je er altijd een uitkiezen uit het vakantiekaarten voorbeelden assortiment. Neem er een die het meest bij jouw vakantie past of misschien als je kinderen hebt, neem je een voorgetekende kaart en maak je hier een vakantiekaart van.

Vandaag sturen, morgen thuis
Het is allemaal zo simpel. Je hoeft niet meer al die cliché souvernirwinkeltjes af, op zoek naar de perfecte vakantiekaart, je maakt hem nu helemaal zelf. Elk internetcafé volstaat om een pracht kaart te maken. Vandaag gemaakt, volgende werkdag in huis.

Het vakantiegevoel in je vakantiekaart
Het is ook volledig te begrijpen als je de sfeer van jouw vakantie wilt weergeven in je vakantiekaart. Op zoek gaan naar een authentieke postkaart die aan deze eisen voldoet wordt dan een tijdrovende bezigheid. Maar wat nou als je zelf een kiekje heb geschoten (wat automatische al meer waarde heeft) en deze door iemand anders laat afdrukken en opsturen met jouw persoonlijke boodschap erop. Zo behoud je het vakantie gevoel en is de vakantiekaart helemaal gepersonaliseerd.

Goede doelen bonus
En als je denkt dat dit het was, heb je het volledig mis, aangezien het bestellen van een vakantiekaart niet alleen voordelen heeft voor jou en de ontvangers. Er zit namelijk een extraatje bij! Bij elk bestelde kaart die jij maakt, gaat er € 0,25 van de opbrengst naar het goede doel, die je tevens zelf mag uitkiezen.

Zo creëer je een super gevoel omdat je goed voor de maatschappij bent terwijl je van de zon, zand of sneeuw geniet!
Top