Trouwkaarten maken

Trouwkaarten maken Trouwkaarten maken
Het is tijd om iedereen; vrienden, familie of wie dan ook te laten weten dat jullie in het huwelijksbootje stappen. Maak voor deze gelegenheid speciale trouwkaarten, waarin jullie naasten zien hoeveel jullie van elkaar houden.

Via deze website wordt jullie de mogelijkheid aangeboden om een unieke trouwkaart te kiezen of te ontwerpen.

Ga direct naar stap 1 en ontwerp een origineel trouwkaartje, of lees eerst verder hoe je daarmee het goede doel steunt:

Originele trouwkaarten in een handomdraai
Een trouwkaart is via deze website zo gemaakt. Je begint met de voorzijde van de kaart. Zet er bijvoorbeeld een foto van jullie tweeën of kies een beeld uit onze trouwcollectie, en omring deze met een mooi trouwkader of romantische trouwfiguurtjes.

De kaart kan je zo schitterend mogelijk maken. Traditioneel wit, mooie gebroken of pastelkleuren, enorm retro of juist klassiek. Je kunt ook kiezen uit vele lettertypes. De mogelijkheden zijn eindeloos dus ontdek wat het beste bij jullie past.

Steun met jullie trouwkaarten het goede doel
Wist je dat je automatisch een goed doel steunt door op deze website jullie trouwkaarten te bestellen? Dit mooie concept zorgt er voor dat iedereen verheugd wordt met jullie huwelijk. Voor elke kaart die je bestelt, gaat € 0,25 naar een goed doel. Jij kiest zelf welk goed doel deze bijdrage ontvangt. Heb je een hart voor de natuur, of steun je liever kansarme kinderen? De keuze is aan jullie.

Succes
Tijd om te beginnen dus. Kies allereerst het goede doel door hierboven op het kopje uw goede doel te klikken. De weg wijst zich vanzelf wanneer je begint, dus laat je meeslepen door de mogelijkheden.

Zorg dat het plezier van jouw trouwerij niet alleen voor jou en jouw naasten is, maar ook het leven van anderen beter maakt en steun bijvoorbeeld UNICEF, War Child, SOS-Kinderdorpen, het WNF of KWF Kankerbestrijding!
Top