Rouwkaarten

Rouwkaarten Zelf rouwkaarten maken
Het verlies van een dierbare is moeilijk te verwerken. Goededoelenkaartje.nl biedt je nu de mogelijkheid om zelf rouwkaarten te maken waarmee je iedereen kan laten weten dat de hemel een mooi persoon rijker is.

Deel je rouw met hen en geef uiting aan deze fase door zelf de rouwkaarten te ontwerpen. Je kunt het ontwerp hier zelf eenvoudig vormgeven. Zoals jij het passend vind of misschien in de stijl van de overledene.

Er zijn oneindig veel ontwerpen om jouw dierbare in nagedachtenis te eren.

Ga direct naar stap 1 en start met het ontwerp van de rouwkaarten. Of lees eerst verder om meer ideeën op te doen voor het zelf maken van rouwkaarten en hoe je het goede doel hier automatisch mee steunt.

Jouw boodschap
Je hebt de rouwkaarten zo gemaakt via deze website. Je kiest hiervoor allereerst voor een goed doel, die je automatisch steunt, waarna je bij stap 2 begint met het ontwerpen. Laat jouw ideeën vervolgens los en begin met de voorkant van de kaart.

Zet een mooie foto op de voorkant van de kaart en plaats hier eventueel een mooi kader omheen. Niets houd je tegen om alles wat je kwijt wilt in het ontwerp uit te drukken. Kies je voor een klassieke vormgeving, een wat modernere versie of werk je verder met de mogelijkheden en beelden die Goededoelenkaartje aanreikt?

Zo kunt je rouwkaarten ontwerpen die de overledene representeert. Aan de binnenkant kunt u een zelfbedachte tekst zetten in het gewenste lettertype.

Aan de slag
Goededoelenkaartje wenst jou ontzettend veel sterkte en hoopt dat jij jouw gevoel kunt uitdrukken in de zelfgemaakte rouwkaarten. De weg wijst zich verder vanzelf dus laat je rustig meeslepen door de vele mogelijkheden.
Top