Nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten

De kerstdagen en het kerstdiner met de hele familie liggen achter de rug en de kerstcadeautjes zijn allemaal uitgepakt. Op de schouw staat een hele rits met kerstkaarten, de één nog mooier dan ander.

Klik hier om direct aan de slag te gaan of lees nog even verder;

Je bent nog aan het nagenieten van de feestelijke dagen en de kerstboom is nog opgetuigd. Je bent nog helemaal in de feestsfeer. Gelukkig is het een week later alweer feest. Oud & nieuw!

Wens je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar!
Wil je al je vrienden en familie een gelukkig nieuwjaar wensen? Dan kun je op Goededoelenkaartje.nl jouw persoonlijke nieuwjaarskaarten maken. Via verschillende stappen maak je nieuwjaarskaarten die origineel en helemaal naar jouw smaak zijn. Kies een kaart uit de collectie en maak hem af door leuke kaders, illustraties, figuren en teksten te plaatsen.

Zet een foto op je kaart!
Wil je de nieuwjaarskaarten helemaal persoonlijk maken dan kun je ook een foto uploaden. Denk aan een leuke foto gemaakt in de sneeuw, een foto van de hele familie of van je huisdieren. Binnen een mum van tijd heb je de perfecte nieuwjaarskaarten die je naar al je vrienden, familie en kennissen kunt sturen.

Stap 1: Kies een goed doel. Er gaat €0,25 van elke bestelde kaart naar het door jou gekozen goede doel. Wil je niet 1 specifiek goede doel kiezen dan kan je de kaart ook vanuit alle goede doelen versturen. 

Stap 2: Kies of je een foto wilt uploaden of dat je een kaart uit de collectie wilt kiezen.

Stap 3: Kies op welk formaat de kaart afgedrukt moet worden.

Stap 4: Maak vervolgens je kaart persoonlijk door een tekst en figuren toe te voegen.

Stap 5: Verzenden en klaar!

Iedereen zal verrast zijn door jouw nieuwjaarskaarten!

Top