Moederdagkaart

Moederdagkaart Moederdagkaart
Wil je jouw moeder laten zien dat je veel van haar houdt? Op een speciale manier? Maak dan nu zelf makkelijk en snel een echte originele moederdagkaart via deze website. Goededoelenkaartje zorgt dan dat jouw moederdagkaart door TNT Post bij jouw moeder wordt bezorgd!

Stuur je moederdag kaart

Ga direct naar stap 1 en ontwerp een origineel moederdagkaartje of kies je goede doel naar keuze.

Eigen foto uploaden
Je kan kiezen voor een moederdagkaart uit onze grote collectie kaarten. Of je kiest ervoor om een eigen foto te uploaden. Bijvoorbeeld een foto met jou en je moeder erop, een foto van alleen jou of een foto met je broer(s) en zus(sen).

Zelf bewerken
De voorbeeldkaarten en de moederdagkaart met een eigen geüploade foto kan je bewerken helemaal zoals jij het wilt. Je kan er bijvoorbeeld een leuke kader omheen plaatsen, een moederdagwens erbij plaatsen of figuurtjes toevoegen. Hiermee maak je jouw kaart nog persoonlijker en specialer, die elke moeder geweldig zal vinden om te ontvangen.

Het goede doel
Als je een moederdagkaart verstuurt via deze website, steun je automatisch een goed doel naar keuze. Er gaan namelijk maar liefst € 0,25 naar het goede doel per verzonden kaart. Je kan kiezen uit twaalf verschillende goede doelen of je steunt ze allemaal. Naast het blij maken van je moeder, draag je ook een steentje bij aan de wereld.

Versturen van jouw moederdag kaart
De kaart is gemaakt in vier eenvoudige stappen. Je hoeft dus niet meer naar de winkel te lopen en een kaart te kopen die iedereen al heeft. Nu kan je zelf een origineel en in je eigen huis gemaakte moederdagkaart versturen naar de liefste vrouw uit jouw leven. Goededoelenkaartje.nl regelt alles, de kwaliteit en het bezorgen van de kaart bij jouw moeder in de brievenbus.
Top