Kerstkaarten maken met steun aan een goed doel

Kerstkaarten maken met steun aan een goed doel Kerst staat vaak in het teken van iets goeds doen voor een ander, iets betekenen voor de medemens. Goededoelenkaartje.nl biedt je de kans om je vrienden, familie en kennissen een mooie kerstkaart sturen en hiermee ook meteen een goed doel te steunen.

Kerstwensen verstuur je hier, of bekijk eerst de vijf simpele stappen.

1. De eerste stap is de keuze maken tussen een kaart kiezen uit de collectie, of zelf een kaart maken door een afbeelding of foto te uploaden.

2. Hierna bewerk je de voorkant. Je kunt kaders, figuren en teksten toevoegen aan de kaart. Zo maak je de kaart helemaal naar je eigen smaak. Dit maakt de kaart erg persoonlijk.

3. De derde stap is de achterkant aanpassen. Hier heb je de gelegenheid mooie kerstwensen te schrijven aan de geadresseerden.

4. Nu de kaart helemaal klaar is, is het tijd om de adressen toe te voegen. Je hebt de mogelijkheid een adressenbestand te uploaden en zo de kerstwensen direct naar iedereen te verzenden. Maar je kunt ook je eigen adres op geven en de kaarten eerst naar jezelf te laten versturen.

5. Tot slot betaal je de kaarten en worden de kaarten hierna direct verzonden.

Goede doelen
Van elke kaart die je stuurt, gaat er €0,25 cent naar een door jou gekozen goede doel. Je kunt een goed doel kiezen uit de verschillende goede doelen die samenwerken met Goededoelenkaartje.nl. Maar als je niet kunt kiezen welk doel je wilt steunen, is het ook mogelijk om namens alle goede doelen kerstwensen te sturen.
Top