Kerstkaart maken

Kerstkaart maken Kerstkaarten goede doelen
Via deze website maak je echte kerstkaarten waarbij je automatisch een goed doel steunt. Je kunt voor het opmaken van je kerstkaarten kiezen voor een eigen digitale foto of voor een afbeelding uit een collectie met kerstafbeeldingen.

Per verstuurde kerstkaart gaat maarliefst € 0,25 naar het goede doel.

Ga direct naar stap 1 en ontwerp een origineel kerstkaartje, of lees eerst verder hoe je daarmee het goede doel steunt:

Eenvoudig kerstkaarten maken en een goed doel selecteren
Het maken van kerstkaarten via deze site werkt echt heel eenvoudig. Je kiest een goed doel, maakt een voorkant, voegt een persoonlijke boodschap toe en vult het adres in.

Het grote voordeel is bovendien dat je alles vanuit huis, achter je pc regelt. De kerstkaarten wordt vervolgens gedrukt, gefrankeerd en door de postbode afgeleverd.

Kerstkaarten en de deelnemende goede doelen
De goede doelen die actief hebben gekozen voor deelname aan www.Goededoelenkaartje.nl zijn Amnesty International, War Child, UNICEF, SOS-Kinderdorpen, Het Nederlandse Rode Kruis, STOP AIDS NOW!, het Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, KWF Kankerbestrijding, Nationale vereniging de Zonnebloem en De Nederlandse Hartstichting.

De kaarten worden full colour op een zware kwaliteit karton gedrukt. Daarna wordt de kaart gelamineerd en bij TNT post aangeboden voor verzending.
Top