Kerst en nieuwjaarskaarten

Kerst en nieuwjaarskaarten

De leukste kerst en nieuwjaarskaarten zijn de kaarten die bij je dierbaren blijven hangen. Daarom is het leuk om je kaartjes zelf te maken. Online je eigen kaartjes maken is tegenwoordig helemaal hip en wat is er nou een beter kaartmoment dan kerst?

Maak een speciaal kaartje
Je dierbaren waarderen je kaartje veel meer wanneer je het zelf gemaakt hebt. Het is natuurlijk ongelofelijk veel gedoe om voor al je vrienden en familie zelf kerst en nieuwjaarskaarten te gaan knutselen. Om dit sneller en effectiever te doen kan je dit ook online doen. Dit bespaart een hele hoop tijd, maar maakt het niet minder speciaal.

Ga direct naar stap 1 en ontwerp een origineel kerst en nieuwjaarskaartje, of lees eerst verder hoe je daarmee het goede doel steunt:

Stap 1. Kies een afbeelding of gebruik je eigen foto!
Je kan op Goededoelenkaartje.nl kiezen uit tal van afbeeldingen om hier je kaartjes mee te maken. Ook kan je zelf een eigengemaakte foto of afbeelding uploaden om deze te gebruiken voor je kerst en nieuwjaarskaarten.

Stap 2. Kies een kader en illustraties
Om je kerst en nieuwjaarskaarten nog specialer te maken kan je een mooi kader om je kaartje heen doen. Ook kun je, als je dat wilt, je kaart nog specialer maken door hier verschillende illustraties aan toe te voegen.

Stap 3. Plaats je tekst
Voor kerst heb je natuurlijk altijd een speciale wens die je met je dierbaren wilt delen. Of dit nou een simpel ‘Fijne feestdagen’ is, of een zelfgemaakt gedicht dat maakt niet uit. Het is jouw speciale kaart, die je nog specialer maakt met een eigen tekst.

Stap 4. Verzend je kaartje
Als je eenmaal je kerst en nieuwjaarskaarten hebt gemaakt is het heel makkelijk om via Goededoelenkaartje je kaarten te versturen.  Je kan namelijk in één keer je gehele adressenbestand uploaden en dus in één keer je dierbaren een kaartje sturen. Ook kan je er voor kiezen om een setje kaarten naar je huis te laten sturen. Dan kan je zelf thuis je kaartjes adresseren en deze op de bus doen.

Steun een goed doel met je kaartje
Als je via Goededoelenkaartje.nl een kaartje stuurt steun je tijdens de feestdagen ook nog eens het goede doel. Er gaat namelijk vijfentwintig eurocent van ieder verzonden kaartje naar een goed doel. Voor je begint aan het maken van de kaartje heb je de keuze om een goed doel uit te kiezen om te sponsoren.

Top