Huwelijkskaarten

Huwelijkskaarten Is het bijna zover?
Ben je binnenkort van plan om je liefde te verzegelen door in het huwelijksbootje te stappen en wil je originele huwelijkskaarten hebben voor deze bijzondere gelegenheid? Of wil je iemand feliciteren die het ultieme liefdes sprong neemt? Op deze website kan dat, hier kan je jouw eigen huwelijkskaarten maken!

Ga direct naar stap 1 en ontwerp een origineel huwelijkskaartje, of lees eerst verder hoe je daarmee het goede doel steunt:

Makkelijk en snel ontwerpen
Via deze website kan je jouw eigen kaarten helemaal zelf bewerken. Er zijn een aantal voorbeeld afbeeldingen die je kan selecteren en dan kan je ze verder ontwerpen. Je kan de voorkant, binnenzijde en achterkant helemaal opstellen zoals jij wilt. Wat je kan doen is bijvoorbeeld een leuke kader om de afbeelding plaatsen, een leuke tekst schrijven op de plaats waar jij het mooi vind of figuurtjes toevoegen om de trouwkaart nog leuker te maken. Het is helemaal aan jou wat je er aan wilt veranderen.

Persoonlijke foto
Een foto van jullie op de voorkant, binnenzijde of op de achterkant van de huwelijkskaarten? Dat kan ook! Het enige wat je dan hoeft te doen is de perfecte foto uit te kiezen en deze op de huwelijkskaart plaatsen. Als familie, vrienden en/of kennissen de kaart dan op de deurmat krijgen, zien ze meteen wie er gaat trouwen. Naast de handigheid en snelheid waarmee een huwelijkskaart gemaakt is, is het ook een mooi en waardevol aandenken.

Nog specialer
Met het versturen van jouw eigen gemaakte huwelijkskaarten steun je ook automatisch het goede doel. Je kan kiezen uit twaalf verschillende goede doelen. Per verzonden huwelijkskaart gaat er € 0,25 naar een hulporganisatie van eigen keuze. Hierdoor wordt jullie huwelijk nog specialer dan dat jullie gedacht hadden!

Succes en veel plezier Nu is het dus tijd om jouw eigen persoonlijke huwelijkskaarten te gaan maken. Klik meteen op stap 1, een goed doel kiezen, en ga direct aan de slag! Het is eenvoudig en je kan niet fout gaan in het maakproces van de huwelijkskaart.
Top