Hoe werkt het?

 

Gemak


Vanaf nu hoef je nooit meer naar de boekhandel, het postkantoor en de brievenbus. Je maakt nu thuis je kaarten. Eenvoudig in vier stappen.
 

Bezorging


Je maakt via deze website echte kaarten. Je kiest zelf wanneer je jouw kaart(en) wilt laten bezorgen. Voor 15:00 uur gemaakt betekent morgen bezorgd. We rekenen hierbij op de postbode. Maar je kunt je kaart(en) ook over een aantal dagen laten bezorgen. Dan weet je zeker dat je op tijd bent voor die ene verjaardag.
 

Kwaliteit


Je kaarten worden met een digitale drukpers op hoge kwaliteit gedrukt: dubbelzijdig in kleur op 260 grams wenskaartenpapier.
 

Het goede doel


Door je kaarten te versturen via goededoelenkaartje.nl steun je automatisch het goede doel. De goede doelen hebben actief gekozen voor deelname aan goededoelenkaartje.nl en hebben een CBF keurmerk.

Stappenplan

Er doen verschillende goede doelen mee. Het zijn er in totaal dertien. Het is ook mogelijk om aan alle deelnemende doelen tegelijk te doneren.

De goede doelen staan hier beschreven.
Kies uit een van de thema's van je voorkeur. Of ontwerp zelf een kaart door een foto te uploaden. Vervolgens kan je de soort en grootte van je kaart selecteren.
Als de kaart geselecteerd is, is het mogelijk de kaart te voorzien van een kader, figuren, en een tekst. Zo kan je de kaart volledig naar eigen smaak ontwerpen. Als de voorkant gereed is kan je tevens tekst, foto of een illustratie toevoegen aan de binnenkant van de kaart.
Het is mogelijk om de kaart(en) direct door ons te laten versturen of je laat een set kaarten naar je eigen adres sturen. Worden de kaarten direct door ons verstuurd, kan dit elk aantal kaarten zijn. Naar eigen adres gaat dit in setjes van tien kaarten.

Maak hier je kaartje!
Top