Geboortekaartjes foto

Geboortekaartjes foto Geboortekaartjes foto
Maak de mooiste geboortekaartjes met foto Het is bijna zover! De kleine komt binnenkort ter wereld en iedereen mag dat weten. Niets is mooier dan deze boodschap op een geboortekaartje met foto van jullie kleine te versturen. Op deze website vind je tal van mogelijkheden om jullie geboortekaartje aan alle wensen te laten voldoen. Kies bijvoorbeeld voor een speelse, vrolijke kaart met fotootje van jullie pasgeborene. Of heb je liever een mooie, rustige kaart? Het is allemaal mogelijk op deze website.

Ga naar stap 1 en creëer direct jullie eigen geboortekaartje.

Upload eenvoudig de babyfoto Upload de mooiste foto van jullie baby en zet deze op de voorkant van de kaart. Zo ziet iedereen hoe jullie kindje er uitziet. Misschien herkent men de ogen van de vader wel, of de lach van de moeder. Pas eenvoudig de grootte van de foto aan, speel met de vorm en laat de foto bijvoorbeeld omringen door leuke baby figuurtjes, of een mooi geboortekader.

Twee vliegen in één klap Wanneer je tijdens de zwangerschap een voorbeeld foto hebt toegevoegd aan het geboortekaartje en de kaart verder hebt opgemaakt, is het tijd om een proefdruk te bestellen. Ben je helemaal tevreden? Maak dan na de geboorte een paar mooie plaatjes van jullie kleine om het perfecte geboortekaartje te realiseren.

En.... het leuke is dat wanneer je het definitieve geboortekaartje bestelt via deze website, er automatisch € 0,25 naar een goed doel wordt overgemaakt. Kies bijvoorbeeld uit UNICEF, SOS-Kinderdorpen, War Child of het WNF. Dan steun je een goed doel terwijl jullie baby op de voorkant van het kaartje pronkt. Mooier kan het niet!

Beginnen maar!

Kijk maar eens rustig naar alle opties die worden aangeboden, om zo jullie mooie geboorte boodschap te versturen aan familie en vrienden. Veel plezier!
Top