Geboortekaartjes

Geboortekaartjes Geboortekaartjes maken
Kunnen jullie niet wachten tot de baby er is en zijn jullie nog op zoek naar geboortekaartjes? Maak of ontwerp dan jullie geboortekaartjes hier op de website.

Ga direct naar stap 1 en ontwerp jullie eigen gemaakte geboortekaartjes, of lees verder hoe jullie hiermee ook het goede doel steunen.

In vier eenvoudige stappen zijn jullie geboortekaartjes gemaakt
De geboortekaartjes zijn in een aantal eenvoudige stappen al klaar om te verzenden. Je maakt een voorkant, schrijft een leuke tekst, en vult het adres in. Voor de tekst kan je bijvoorbeeld een leuke gedichtje schrijven voor de kleine. Je kan ook bijvoorbeeld een eigen gemaakte foto op de voorkant plaatsen. Familie en vrienden zien dan meteen hoe jullie baby eruit ziet.

Geboortekaartjes maken en het steunen van het goede doel
De geboorte van een kind is iets heel bijzonders. Dit moet natuurlijk gedeeld worden met iedereen die jullie kennen. Naast het versturen van een geboortekaart, steun jullie ook meteen het goede doel. Per verstuurde kaart gaat er namelijk vijfentwintig cent naar het goede doel. Hiermee wordt de geboortekaart nog specialer en maak je iemand anders ook blij.

Ga direct aan de slag
Ga direct naar stap 1 voor het maken van de geboortekaartjes. Jullie geboortekaartjes worden dezelfde dag nog gedrukt in de beste kwaliteit. Als de geboortekaarten klaar zijn, doet TNT Post ze de volgende werkdag bij de geadresseerden in de brievenbus. Natuurlijk kan je het ook thuis laten bezorgen. Dan kunnen jullie zien of het de perfecte geboortekaart is of misschien nog wat aanpassingen vereist.
Top