Condoleancekaarten

Condoleancekaarten De cyclus van het leven is een oneindige spiraal waar wij als mensen een aantal keer mee worden geconfronteerd. Het wonder van geboorte en de tragedie van verlies zijn hierdoor onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij van Goededoelenkaartje zijn ons hier van bewust en bieden u een mogelijkheid om wat vrede te creëren voor diegene die een naaste heeft verloren.

Ga direct naar stap 1 en ontwerp een originele condoleancekaart, of lees eerst verder hoe je daarmee het goede doel steunt:

Help uw naasten
Elk verlies is een verlies te veel, maar dit gevoel van verlies en eenzaamheid is met behulp van naasten op den duur op te lossen. Door een gepersonaliseerd kaartje te sturen, laat u weten dat hij of zij niet alleen is en uw steun heeft. Door de kracht van vriendschap en liefde kunt u de betrokkenen er bovenop helpen en zo weer de goede richting in sturen naar herstel en hoofdzakelijk een leven zonder verdriet. Door een kaartje te sturen maakt u een fantastisch begin.

Dubbel de steun
Naast de hulp die u biedt aan de naasten van de overledene, helpt u ook nog eens een goed doel. Het is namelijk zo dat Goededoelenkaartje een partner is van de twaalf grootste goede doelen in Nederland. Voor elke door u bestelde kaart gaat er een deel naar het goede doel.

Bij één kaart ontvangt het goede doel € 0,25 , bij twee kaarten € 1,- etc. Zo ziet u dat u enorm veel hulp kunt bieden aan de natuur, weeskindjes of patiënten met een zware ziekte.

U helpt iemand die een verlies geleden heeft en automatisch ook het goede doel, dubbel de steun voor minder dan een euro! Goededoelenkaartje steunt!
Top