Bedankkaartjes

Bedankkaartjes Wil je iemand bedanken die wat liefs gedaan heeft, iets behaald heeft of om een andere reden? Dat kan nu via deze website. Maak nu zelf jouw eigen unieke bedank kaartje, zoals jij het wilt! Wij zorgen dan dat het op de deurmat komt te vallen bij de geadresseerde(n).

Ga nu meteen naar stap 1 en ontwerp jouw eigen unieke bedankkaartje, of lees verder wat je nog meer kunt doen met de kaart.

Kaart bewerken
Wij hebben een grote collectie aan voorbeeldkaarten. Als je een afbeelding gekozen hebt die je leuk vindt kan je daar ook nog van alles aan veranderen. Je kan bijvoorbeeld een leuke tekst schrijven, lettertype veranderen, kleurtjes gebruiken, figuurtjes toevoegen en/of een kader er omheen plaatsen. Nu wordt jouw bedank kaartje extra bijzonder.

Eigen foto op de kaart
Naast de afbeeldingen op de site kan je er ook voor kiezen om een eigen gemaakte kaart te gebruiken. Je kan bijvoorbeeld een foto maken van iemand die jij lief hebt, van iemand die een beker/prijs gewonnen heeft of een foto van jezelf. Het kan bij Goededoelenkaartje allemaal. Ook bij het bedank kaartje met je eigen foto kan je de kaart verder bewerken.

Versturen van de kaart
TNT Post en Goededoelenkaartje.nl zorgen ervoor dat de kaart in kwaliteit in de brievenbus terecht komt. Daarnaast steun je meteen een goed doel naar keuze, als je via onze website een bedank kaartje verstuurd. Je kan kiezen uit twaalf verschillende hulporganisaties. Bij elke verzonden kaartje krijgt het goede doel vijfentwintig cent.
Top